-

Praktijk 01 Praktijk 02 Praktijk 03

Huisregels

Tandartspraktijk Wesselerbrink wil u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Daar horen een aantal huisregels bij. Omdat iedereen is gebaat bij duidelijkheid.

 1. Neemt u altijd uw ID- kaart of paspoort, verzekeringspas en afsprakenkaart mee naar uw afspraak in onze praktijk.
 2. We vragen u om wijzigingen van uw adresgegevens, verzekeringsgegevens, medicatiegebruik of veranderingen in uw gezondheid zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.
 3. Wij vragen u tenminste 5 minuten voor uw afspraak in onze praktijk aanwezig te zijn.
 4. Als u een afspraak niet na kunt komen, dan informeert u ons tenminste 24 uur van tevoren. 
  Indien het een afspraak tot 30 minuten is, dan brengt u ons tenminste 24 uur van te voren op de hoogte. Hebt u een afspraak van meer dan 60 minuten? Dan laat u ons 48 uur van te voren weten dat u niet kunt komen.
  Bij de eerste verzuiming, zonder berichtgeving, krijgt u geen nota van ons. Behalve als het gaat om een afspraak van meer dan 20 minuten. Dan brengen we u € 50,- in rekening. Verzuimt u meer dan eens? Dan krijgt u een rekening van ons van €50,- per 20 minuten. Eventueel verder geplande afspraken annuleren we dan bovendien.
  Bij de derde verzuiming, zonder berichtgeving, zijn we genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen en u te verwijderen uit ons patiëntenbestand.
 5. Betaling van de rekeningen in onze praktijk kan uitsluitend via de factoringmaatschappij Famed. Patiënten die in het buitenland wonen dienen op de dag van de behandeling contant te betalen.
 6. Worden nota’s zelfs na een incassotraject niet betaald? Dan sturen we ze door naar een gerechtsdeurwaarder. In dergelijke gevallen kunnen we u ook uitschrijven als patiënt van onze praktijk. Om dit te voorkomen, verzoeken we u de nota's tijdig te betalen of bij moeilijkheden daarvan in overleg met ons of Famed te treden.
 7. Roken en huisdieren zijn binnen onze praktijk beide niet toegestaan.
 8. We accepteren geen agressief gedrag binnen onze praktijk. Dit geldt zowel voor verbaal als fysiek agressief gedrag of het dreigen hiermee. Een dergelijk gedrag leidt onherroepelijk tot het uitschrijven uit ons patiëntenbestand en het ontzeggen van de toegang van tot de praktijk.
 9. Bij vernieling van eigendommen in onze praktijk zullen we u aansprakelijk stellen. Wij zullen de kosten van deze schade dan ook op u of de wettelijke vertegenwoordiger verhalen.